Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Στον δρόμο που χάραξε ο Λιάπης

Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και πέσανε όλοι να τον φάνε, και δεν φτάνει η κατακραυγή του κόσμου για τις πλαστές πινακίδες και την μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας, ούτε μίνι διακοπές δεν μπορεί να πάει ο "συνταξιούχος" και ξοπίσω του οι δημοσιογράφοι...

Πού πήγε ο άνθρωπος και τον κατηγορείτε ασύστολα, ούτε στο Παρίσι, ούτε στην Νέα Υόρκη, ούτε στο Λονδίνο, ούτε στην Ρώμη. Αυτά είναι τα ακριβά μέρη του κόσμου, όχι η Κουάλα Λουμπούρ !
Άντε να ψάχνεις την Κουάλα Λουμπούρ στην Wikipedia,Νοτιανατολική Ασία πήγε ο άνθρωπος, 1000 ευρώ η σουίτα για πέντε μέρες, δηλαδή 200 ευρώ την ημέρα.
Ένα καλό ξενοδοχείο σε ευρωπαική χώρα κοστίζει το δωμάτιο και όχι η σουίτα,1000 ευρώ την ημέρα- μιλάμε για πεντάστερα !
Και πού είδατε τι τρώει ο δυστυχής, μέσα στο πιάτο του είσαστε ; όσο για την αιθέρια ύπαρξη, η φωτό είναι θολή και η φαντασία σας καλπάζει.
Ένας κουρασμένος "συνταξιούχος" που έκανε ένα λάθος, μια παρατυπία... και που πήγε κάπου φθηνά να ξεσκάσει για μερικές μέρες είναι ο Μιχάλης Λιάπης και μάλιστα μας δείχνει και τον δρόμο...
Φθηνές διακοπές σε υπέροχη σουίτα μόνο με 200 ευρώ στην εξωτική Μαλαισία για να πνίξεις τον πόνο σου. Συνταξιούχοι, η Μαλαισία είναι ένας οικονομικός προορισμός για τα Χριστούγεννα, αφήστε απλήρωτα χαράτσια, λογαριασμούς και προπάντων μην κάνετε το λάθος να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας, αν έχετε αυτοκίνητο, μίνι διακοπές στην Μαλαισία για να ξεδώσει το μυαλό και να επιστρέψετε ανανεωμένοι πίσω στα προβλήματα και στην αιθαλομίχλη της Ελλάδας.
Αλήθεια, για μόνιμη διαμονή στην Μαλαισία τι πιθανότητες υπάρχουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου