Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι καλωδιωμένες νοικοκυρές θα σώσουν την Ελλάδα!

Είναι Δευτέρα πρωί και σε μια φτωχική συνοικία της Αθήνας η Κατίνα, μια αμόρφωτη νοικοκυρά με σύζυγο και τέσσερα παιδιά, σηκώνεται από το κρεβάτι ενθουσιασμένη. Αφήνει το σπίτι ακατάστατο, τα παιδιά να βολευτούν μόνα τους και να ντυθούν όπως όπως για να φύγουν για το σχολείο.
Ούτε λόγος να νοιαστεί για το τι θα φάει η οικογένεια το μεσημέρι ή για τα άπλυτα παντελόνια του Μήτσου που βρίσκονται στοιβαγμένα στα καλάθι των απλύτων...
Η Κατίνα έχει από εδώ και στο εξής μεγάλα σχέδια και σοβαρά καθήκοντα. Συγκεκριμένα είναι μια από τις νοικοκυρές που πρόκειται εντός των προσεχών ημερών να καλωδιωθεί και να γίνει Ράμπο της Εφορίας που θα πιάνει τους φοροφυγάδες καταστηματάρχες και θα λύσει επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα φοροδιαφυγής που μαστίζει τη χώρα!
Η νεαρή γυναίκα ονειρεύεται τη στιγμή που κατάλληλα καλωδιωμένη με την μυστική συσκευή θα καταγράφει τον μανάβη της γειτονιάς της που δεν θα της δίνει απόδειξη για ένα κιλό πατάτες και δέκα αβγά, τον χασάπη, που τον έχει μεγάλο άχτι, επειδή κάποτε τον γλυκοκοίταζε και δεν της έδινε σημασία, αλλά και τον φούρναρη, που πάντα βιαστικός της δίνει την φραντζόλα χωρίς απόδειξη.
Ο αγώνας της καλωδιωμέης νοικοκυράς θα δικαιώσει την Κατίνα, που επιτέλους θα κάνει κάτι πιο χρήσιμο από το να μαγειρεύει για τον Μήτσο, αλλά θα δικαιώσει και την κυβέρνηση που με το σχέδιο των καλωδιωμένων νοικοκυρών, φοιτητών και τουριστών, θα λύσει επιτέλους όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας... Τελικά ήταν τόσο απλό και κανείς δεν το είχε σκεφθεί μέχρι σήμερα!



2 σχόλια: