Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η κρίση χτύπησε τον Μίκυ

Η    περίφημη   Ελληνική   κρίση  χτύπησε   και την πόρτα του  Μίκυ  Μάους.   Ο  αιώνιος   αρραβωνιαστικός   της  Μίνι   αρχικά είδε την κρίση  σαν μια πρώτης τάξεως  δικαιολογία για να  παρατείνει  τον αρραβώνα του με  την κομψή   ποντικίνα  που  του έχει κλέψει την καρδιά εδώ και  σαράντα  οκτώ χρόνια.
Όμως   τα πράγματα  άρχισαν να γίνονται  πραγματικά δύσκολα  για τον Μίκυ...  απλήρωτοι   λογαριασμοί, ανεξόφλητες   πιστωτικές, ο   Ντόναλντ  κάθε   λίγο   στο τηλέφωνο  για δανεικά...
η κατάσταση  έφθασε   στο απροχώρητο.
Ακόμα και  ο υπεραισιόδοξος   Γκαστόνε   ένιωσε   ότι  δεν έχει  μέλλον πια στην Ελλάδα.
Έτσι   προχθές    η  οικογένεια φόρτωσε   τα  υπάρχοντα της   στο  μικρό αυτοκίνητο  του Μίκυ,
πήραν  μαζί  τον αρχιτεμπέλη Ντόναλντ με  τα   τρία   χαριτωμένα ανιψάκια, την σνομπ  Νταίζη-που έτσι κι αλλιώς   δεν ξέρει τι θα πει κρίση   ,αφού ποτέ δεν δούλεψε στην ζωή της-   και βέβαια  και  τον  Πλούτο!
Ο   Μίκυ   ειδοποίησε   την γιαγιά   Ντακ   ότι θα περάσουν   από   την φάρμα   να    είναι  έτοιμη  να τους     ακολουθήσει  με το δικό της   open   top   σαραβαλάκι    ,που   θα χωρέσει   το κλουβί με τον Τουίτυ   και   μερικά ταψιά   φρεσκοψημένες  μηλόπιτες.
Α,   η  γιαγιά   Ντακ   θα πάρει μαζί της  και   την   Κλάραμπελ   με τον Οράτιο, γιατί    οι καημένοι λόγω  της   εξαιρετικά μειωμένης   αντίληψης που έχουν ,αποκλείεται να τα βγάλουν πέρα στην Ελλάδα   της κρίσης χωρίς τους συγγενείς τους.
Για  το   που   θα πάνε   οι δυο οικογένειες   ,Μάους   και   Ντακ, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα,μακριά από   την Ελλάδα   και όπου νάναι   ,θα το σκεφτούν στον δρόμο. Μαζί τους   είναι  και ο  ξαδέλφος   τους, ο Κύρος   ο Γρανάζης  , όλο   και κάποια  ιδέα θα κατεβάσει   για το προς τα που να κατευθυνθούν...
Τώρα   για το αν θα επιστρέψουν  ή  όχι   ,αυτό   θα εξαρτηθεί από το   αν θα βελτιωθούν τα πράγματα   στον χώρο   των   εκδόσεων  που τόσα χρόνια δούλευε   ο συμπαθέστατος    φίλος μας   ο Μίκυ, μέχρι που   απολύθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου