Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Βροχή από " πεφταστέρια "

Λίγο   πριν τα ξημερώματα   της  Δευτέρας   12  Αυγούστου   μια   θεαματική   βροχή   από  πεφταστέρια   θα  κάνει  την εμφάνισή της   στον ουρανό   της  χώρας  μας   και σε όλες  τις  χώρες του Βορείου ημισφαιρίου.

Είναι  οι Περσείδες, οι διάττοντες   αστέρες   που  " ξεφεύγουν"   με την μορφή   σκόνης   από την ουρά  του κομήτη  Σουίφτ- Τατλ  (  από τα ονόματα   των δυο επιστημόνων που τον ανακάλυψαν),
και  πέφτουν στη γη.
Αυτό  το Σαββατοκύριακο   το φαινόμενο θα αρχίσει να γίνεται ορατό   για να φτάσει  στην κορύφωσή  του  αργά την Δευτέρα  με  100  πεφταστέρια   να πέφτουν  και  να   εξανεμίζονται στην ατμόσφαιρα κάθε μία ώρα.
Όταν  πέφτει ένα   αστέρι  η παράδοση λέει  να κάνουμε μια ευχή , να μη την πούμε σε κανέναν και
αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Αυτό   που θέλουμε να πετύχουμε, δηλαδή  η ευχή μας, πρέπει να είναι ξεκάθαρη   για μας  τους   ίδιους , να μην είναι επιθυμία άλλων, αλλά αποκλειστικά  δική  μας, να είναι κάτι που το θέλουμε πάρα   πολύ. Όταν   ο στόχος  -   ευχή-  είναι   ξεκάθαρος   θα πρέπει να τον    οραματιστούμε   με κάθε λεπτομέρεια σαν να έχει ήδη επιτευχθεί  - δημιουργικός   οραματισμός  ή νοερή απεικόνιση- και   μετά   έρχεται   η ώρα   να κάνετε   την  "  αίτησή"   σας   στο  σύμπαν.
Βγείτε έξω   στο μπαλκόνι σας αργά την νύχτα, κοιτάξτε στον ουρανό  για το δικό σας  πεφταστέρι
και κάντε  την ευχή σας  με όλη τη δύναμη της ψυχής σας, όσο εκείνο  θα  πέφτει  στη γη  , μέχρι
να το χάσετε από τα μάτια σας.  Η ευχή θα πραγματοποιηθεί  , όχι μόνο επειδή το σύμπαν είναι σοφό,αλλά  και επειδή σύμφωνα με τον νόμο  της έλξης  ό,τι  μας έλκει  το  έλκουμε κι εμείς !
http://www.youtube.com/watch?v=oNYticGVuxQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου