Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κάπου στο Ελλαδιστάν...

Εκεί στα βάθη της κεντρικής Ασίας, ανάμεσα στο Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν, βρίσκεται μια μικρή χώρα, το Ελλαδιστάν. Εκεί φαίνεται ότι το δημοκρατικό πολίτευμα είναι σαφώς ελλειμματικό και οι πολιτικοί είναι άτομα περιορισμένης ευθύνης και αμφιβόλου εμπιστοσύνης.
Ακούστε λοιπόν μια απίθανη ιστορία που συνέβη πριν μερικές μέρες στη μικρή χώρα του Ελλαδιστάν και φτύστε διπλά στον κόρφο σας που για μας εδώ στην Ελλάδα όλα αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας! Ο πρωθυπουργός λοιπόν του Ελλαδιστάν είχε ένα γενικό γραμματέα στην κυβέρνησή του και έμπιστο και προσωπικό του φίλο, ο οποίος συνομιλούσε πίσω από την πλάτη του ( ; ), με μέλη ακροδεξιού, ναζιστικού μορφώματος, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε πολλές φορές επίσημα αποκηρύξει το συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα.
Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Ελλαδιστάν κατηγορούσε υπουργούς της κυβέρνησης στους ακροδεξιούς συνομιλητές του, αλλά μιλούσε και απαξιωτικά για τον πολιτικό του προϊστάμενο σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα μέλος του ακροδεξιού κόμματος, ξεφτιλίζοντας τον πρωθυπουργό του μικρού Ελλαδιστάν, αλλά και σύσσωμη την κυβέρνηση της χώρας.
Όπως ήταν αναμενόμενο κανείς δεν παραιτήθηκε από την κυβέρνηση, ούτε κανείς παύθηκε παρά μόνο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης αποχώρησε μετά το φιάσκο της αποκάλυψης ότι είχε συνομιλίες με μέλη της ίδιας ακροδεξιάς οργάνωσης που ο πρωθυπουργός έχει καταδικάσει και η κυβέρνηση έχει αποκηρύξει μετά βδελυγμίας.
Ευτυχώς για μας εδώ στην Ελλάδα όλα αυτά είναι μακρινά και αποκλείεται να συμβούν ποτέ αφού οι έμπειροι πολιτικοί που μας κυβερνούν ξέρουν να επιλέγουν τους συνεργάτες τους και βέβαια να υπερασπίζονται τη δημοκρατία.
Όσο για ορισμένους καχύποπτους αναγνώστες που ίσως βρουν ομοιότητα στις λέξεις Ελλάδα και Ελλαδιστάν, σας διαβεβαιώ, πρόκειται μόνο για ομοιότητες... Το Ελλαδιστάν είναι χώρα της κεντρικής Ασίας και ουδεμία σχέση έχει με τη δική μας χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου