Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πολύ κακό για το τίποτα...

Από την Παρασκευή βρήκαμε πάλι σοβαρό θέμα απασχόλησης. Είναι η υποτιθέμενη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ. Για την σχέση έγραψε επτασέλιδο αφιέρωμα το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer κάτι που σημαίνει ότι το δημοσίευμα δεν είναι απαραίτητα αληθινό.

Και ενώ οι Γάλλοι πολίτες δηλώνουν στα Μέσα Ενημέρωσης ότι το θέμα τους αφήνει αδιάφορους και ακόμα και η εκπρόσωπος της Ακροδεξιάς στην Γαλλία Μαρί Λεπέν δεν εκμεταλλεύεται το γεγονός πολιτικά, αλλά υποστηρίζει ότι "η ιδιωτική ζωή του κάθε πολίτη αξίζει τον σεβασμό μας", εδώ στην Ελλάδα τα Μέσα Ενημέρωσης έδωσαν αδικαιολόγητα μεγάλη έκταση στο θέμα με βαρύγδουπους τίτλους όπως: " Σάλος στην Γαλλία για την μυστική σχέση του Ολάντ", "Σεισμός στα Ηλύσια Πεδία" και άλλους παρόμοιους.
Ο Φρανσουά Ολάντ θεωρώ ότι δικαιούται να έχει προσωπική ζωή και σχέσεις "μυστικές" και "φανερές" χωρίς αυτό να μας αφορά και χωρίς να γίνεται πρώτη είδηση. Ο μόνος άνθρωπος που θα πρέπει να ενδιαφέρεται για το θέμα είναι  η σύντροφός του Βαλερί Τριρβελέρ. Άλλωστε ο Γάλλος πρόεδρος δεν υπήρξε ποτέ σεμνότυφος. Έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά εκτός γάμου με την πρώην σύντροφό του και πρώην υποψήφια πρόεδρο των Σοσιαλιστών, Σεγκολέν Ρουαγιάλ και τώρα συζεί με την Βαλερί Τριρβελέρ στα Ηλύσια Πεδία χωρίς να έχουν παντρευτεί.
Οι πολιτικοί θα πρέπει να απασχολούν τον Τύπο μόνο για τα θέματα που άπτονται της εκτέλεσης των καθηκόντων τους, οτιδήποτε άλλο που αφορά την προσωπική τους ζωή και μάλιστα δεν είναι διασταυρωμένο, είναι άτοπο να γίνεται πρώτη είδηση και  ειδικότερα την στιγμή που θα έπρεπε να μας απασχολούν σοβαρότερα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου