Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Το κακό μάτι "έριξε" την Μέρκελ !

Όταν είσαι πολιτικός του εκτοπίσματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και έχεις επιβάλλει παρατεταμένη πολιτική λιτότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν ξεκινάς αμέριμνα να κατακτήσεις τις Ελβετικές Άλπεις χωρίς κάποια προφύλαξη.
Και όταν λέω προφύλαξη δεν εννοώ βέβαια τους σωματοφύλακες που αναμφισβήτητα υπήρχαν, αλλά κάτι να την φυλάει από το κακό μάτι.
Αν υπολογίσουμε την βλαστήμια που έχει φάει η καγκελάριος από τον φτωχό Ευρωπαϊκό νότο και ειδικότερα από εμάς τους θερμόαιμους Έλληνες που έχουμε και έφεση και πλούσιο ρεπερτόριο στην βλασφημία, δεν θέλει και πολύ να γκρεμοτσακιστεί η Μέρκελ κάνοντας σκι.
Εδώ που τα λέμε το σκι είναι χειμερινό άθλημα των πλουσίων και είναι πρόκληση να μεταβαίνεις στην Ελβετία, μια χώρα που θεωρείται ακριβή, για να κάνεις σκι, ενώ την ίδια στιγμή έχεις θέσει σε "ομηρία" λιτότητας εκατομμύρια πολίτες.
Κάταγμα στην λεκάνη έπαθε η Γερμανίδα καγκελάριος σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που θα την αναγκάσει να μείνει για τρεις εβδομάδες στο κρεβάτι και όταν σηκώνεται θα περπατά με υποστήριξη, ενώ ήδη ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι στην Βαρσοβία και την συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό του Βελγίου στο Βερολίνο.
Στην περίπτωση Μέρκελ το κακό μάτι είναι βαρύ και τα φυλαχτά θεωρούνται αδύναμα, αλλά την προσωπική μου ξεματιάστρα δεν την χαλαλίζω για την Μέρκελ...ας πρόσεχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου